Cum va putem ajuta cu o conducta blocata

0 Shares
0
0
0
Rate this post

Indiferent că tratăm cu cea mai mare seriozitate utilizarea corectă a unei chiuvete, băi și așa mai departe, canalizarea se poate înfunda. Se pare că e o problemă foarte comună și care necesită luarea unor măsuri de intervenție urgente, prin intermediul unor instalatori experți. Desigur, există foarte multe metode prin care se poate preveni blocarea țevilor, prn urmare e mai bine să evităm o astfel de situație decât să ajungem la ea.

Care sunt cauzele provocatoare?

Principala cauză este acumularea de substanțelor într-o anumită zonă, cum ar fi, de exemplu, o cotitură. Aceasta într-un final culminează cu faptul că apa sau orice conținut care trebuia să treacă prin acea țeavă, nu o mai poate face. Așadar, iată și alte motive pentru care pot avea loc astfel de situații:

 • hârtia, indiferent de care este ea se poate bloca în interiorul conductelor;
 • fibrele de diferite tipuri, chiar dacă sunt organice sau anorganice pot înfunda în deosebi scurgerile;
 • părul poate provoca un blocaj acolo unde există o scurgere precum cea din cadă sau din duș;
 • nisip în general, sedimente sau particule de pământ;
 • grăsimea rămasă după vasele spălate ajunge și ea în țevi astfel încât, cu timpul, se depune și subțiază treptat circumferința spațiului prin care ar trebui să treacă apa.

Ce modalități putem lua în considerare pentru astfel de situații?

În zilele noastre, există o sumedenie de modalități prin care putem elimina cu ușurință, rapid și eficient un blocaj pe canalizare. Chiar dacă acesta este echipat cu tot felul de filtre care mai de care speciale, înfundarea țevilor nu poate fi evitată, ci pe departe amânată. Așadar, există trei modaltăți principale prin intermediul cărora se poate desfundare canalisare o conductă:

 • folosirea unor chimicale speciale care au fost dezvoltate în acest scop;
 • utilizarea unor instrumente flexibile, fabricate strict pentru a putea interveni în spații înguste;
 • creșterea presiunii apei care ar putea culmina cu evacuarea blocajului spre cel mai apropiat punct de ieșire.

Cum putem preveni obstrucționarea unui sistem de canalizare?

Prevenirea se efectuează periodic și va permite în timp evitarea problemelor despre care am discutat în cele amintite anterior. În cele mai comune cazuri, se recomandă cu desăvârșire instalarea unor filtre. De altfel, trebui încercată și spălarea cu soluții speciale și apă fierbine pentru a menține țevile cât mai intacte.

Cine suntem noi?

Suntem o firmă cu o vechime și experiență demnă de luat în considerare, axată strict în domeniul sanitar. Avem în dotare echipamente moderne și ingenioase prin intermdiul căror putem interveni oricând și oriunde la prețuri accesibile pentru orice buzunar. În cele din urmă, dacă ai nevoie de cineva, nu ezita să ne contactezi!

0 Shares
9 comments
 1. Va recomand sa chemati un specialist in desfundat conducte. Este cea mai buna solutie pentru problema dvs.

 2. Asigurați-vă că verificați și scurgerile și poate aveți nevoie de un serviciu de întreținere a instalațiilor sanitare.

 3. Dacă nu v-ați descurcat cu metodele obișnuite, vă sugerez să apelați la o firmă specializată în deblocarea conductelor.

 4. Dacă aveți o conductă blocată, vă recomandăm să apelați la o echipă profesionistă de canalizare pentru a rezolva această problemă.

 5. Poate fi util să încercați să utilizați un şurubelniț pentru a încerca să deblocați conducta blocată înainte de a apela la ajutor profesionist.

 6. Dacă aveți o conductă blocată, încercați să utilizați un piston de cauciuc pentru a încerca să o deblocați.

 7. Există diverse remedii naturale pe care le puteți încerca pentru a debloca o conductă, cum ar fi folosirea unei soluții de bicarbonat de sodiu și oțet sau a unei soluții de semințe de in și apă caldă.

 8. Dacă nimic nu a funcționat până acum, încercați să apelați la un expert în domeniu pentru a vă ajuta cu problema conductei blocate.

 9. Vă putem recomanda să încercați să utilizați un produs de curățare chimic pentru a debloca conducta, dar asigurați-vă că îl utilizați în siguranță și urmați instrucțiunile de pe ambalaj.

Comments are closed.

You May Also Like