Categorii
Uncategorized

Cum alegi un instalator care se va ocupa de instalatiile de gaze?

Rate this post

Orice interventie facuta asupra instalatiilor de gaze este riscanta. Spre deosebire de alte tipuri de instalatii, cand discutam despre instalatii de gaze avem din start si un anumit grad de risc asociat acestora. Nu oricine poate sa se ocupa de ele, nu oricine are dreptul sa umble la o instalatie de gaze. De regula, cand apar probleme chemam un instalator specializat in instalatia respectiva. Doar el stie ce are de facut, poate interveni prompt si poate rezolva orice probleme.

Dar cum il alegem pe cel care se va ocupa de instalatia noastra?

Experienta va conta enorm in cazul instalatorilor. Ne vom orienta spre oameni cu studii superioare finalizate, oameni care au facut specializari si sunt la curent cu toate noutatile din domeniu. Angajam un instalator pentru verificari si revizii gaze, reparatii, realizare de instalatii daca a lucrat ani buni in domeniu si cunoaste la perfectie tot ce tine de instalatii, indiferent de care ar fi ele.

Pe langa experienta vor conta mult si preturile practicate. Ne vom dori un instalator care intervine rapid in caz de scurgeri de gaze cu o oferta de servicii si preturi pentru toate buzunarele. Cu cat mai mici preturile si calitatea serviciilor prestate este mai buna, cu atat mai  bine. Nu cautam neparat preturile cele mai mici, pentru ca pot ascunde diverse probleme in punerea in practica a cunostintelor detinute.

Aparatura din dotare si modul in care se poate folosi vor fi criterii de folosit in evaluarea unui instalator Sector 1 sau unui instalator Sector 3. Cu cat e mai noua si mai moderna, cu atat vom avea mai mare incredere in interventiile realizate la nevoie.

Nu uitam nici de flexibilitatea oferita, daca poate veni oricand si daca e dispus sa isi faca programul in functie de ceea ce avem si noi de facut. Un instalator gaze care vine oricand il chemi si rezolva pe loc orice probleme, poate presta serviciile pe care le-a afisat pe site la cerere este omul potrivit pentru interventiile de care avem mare nevoie.